CSG-5-SW Csévélőgép egyedi alkalmazásra

 

Váz húzott, eloxált alumínium profil, állítható magasságú lábakkal.
Késztermék alapfólia lecsévélés proporcionális szeleppel vezérelt tárcsafékkel szabályzott. A ragasztó felvitel speciális fejtartóra szerelt laposfejjel történik. A termékhordozó fólia lecsévélése proporcionális szeleppel vezérelt tárcsafékkel szabályzott. Az alapfólia és a hordozófólia összenyomása szinkronfutó görgőkkel szabályozható nyomóerővel. A felsőgörgő szilikongumizott az alsó nyomógörgő acél, az összenyomás pneumatikus léghengerekkel történik. A késztermék hűtését az összenyomás után hűtött lap, ill. hűtött fordítógörgő végzi. A hűtött görgő szinkron fut a nyomógörgőkkel. Áthajtás bordáskerék, bordásszíjas hajtással. A hűtés áramoltatott hűtővízzel, a hűtőgörgőbe forgó csatlakozóval csatlakoztatva. A késztermék rétegek közt szilikonpapír fedő,-védőréteg felcsévélése lehetséges. A fedőfólia lecsévélés proporcionális szeleppel vezérelt tárcsafékkel szabályzott. A késztermék bobina megfogása pneumatikus szorító tengellyel. Felcsévélt átmérő figyelése ultrahangos távolságmérővel.
Minden hajtás hajtóműves szervomotorral, folyamatos fóliafeszesség figyelés és fékerő szabályzás a lecsévélő tengelyeken.
Vezérlés szabadon programozható (PLC). A kezelés és kijelzés érintőképernyős kijelzőn. A villamos vezérlő szekrény a vázhoz rögzítve.

Műszaki adatok:
Sebesség:               0,5-15 m/min
Fólia szélesség: max. 300 mm

 

 

Képek