PSZR-01 Pollenszűrőkeret ragasztógép 2.

 

Pollenszűrők alaktartására szolgáló papírszalag felragasztására alkalmas automata gép.
A váz húzott, eloxált alumínium profilból, állítható magasságú lábakkal.
A keretpapírok tárazása a szimmetrikusan elhelyezett, pneumatikus tengelyeken történik. A keretpapír szalag terelőgörgőkön keresztül van a szorító hevederpárok közé vezetve. Az oldalhevederek szélességben állíthatóak a termékszélességnek megfelelően. A ragasztófelhordás az oldalszalagokra laposfejjel történik, a felhordás szélessége a szalagszélességnek megfelelően, kézi állítóorsóval állítható
A szűrők elhelyezése kalodában történik, a betolás az induló pozícióba kézzel. A gép egy termékhossznak megfelelő hosszt elére lép, közben a megragasztózott szalagok pollenszűrő oldalához vannak szorítva. Az oldalhevederekből való kilépés után a szűrők közti szalagrész elvágásra kerül. A késztermék elszállítása, hevederes szállítópályával a gép alatt, a kezelőszemélyhez visszavezetve történik. A pálya meghajtása hajtóműves motorral.
A ROBATECH ömledékragasztó készülék a gép felső részén került elhelyezésre.
Vezérlés szabadon programozható (PLC). A kezelés érintőképernyős kijelzőn, terméktípus szerinti paraméterezéssel lehetséges. A villamos vezérlőszekrény a gépvázra szerelten.

Műszaki adatok:
Teljesítmény:             180-240 db/óra
Termékméretek:            Sz:90-400 mm
H:150-1000 mm
M:10-40 mm